Hozzávalók: banán, baracklekvár, tejszínhab.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A banánokat egészben mossuk meg, majd héjával együtt vágjuk félbe (hosszában). A gyümölcsöt óvatosan vegyük ki a héjából egy villával, törjük össze, és keverjünk bele baracklekvárt.
A keverékkel töltsük meg a banánhajókat. Néhány percig tegyük takaréklángon tartott sütõbe. Tejszínhabbal vagy fagyival tálalva még finomabb!
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!