2024.04.25. - Márk

Töltött banánhajók

Hozzávalók: banán, baracklekvár, tejszínhab.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A banánokat egészben mossuk meg, majd héjával együtt vágjuk félbe (hosszában). A gyümölcsöt óvatosan vegyük ki a héjából egy villával, törjük össze, és keverjünk bele baracklekvárt.

A keverékkel töltsük meg a banánhajókat. Néhány percig tegyük takaréklángon tartott sütõbe. Tejszínhabbal vagy fagyival tálalva még finomabb!

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!