2024.03.19. - József, Bánk

Almás rántott palacsinta

20 palacsinta, 3 alma, õrölt fahéj, porcukor, a bundázáshoz liszt, tojás és zsemlemorzsa.
Az almát meghámozom, lereszelem, majd kevés porcukorral és csipetnyi õrölt fahéjjal két-három percig párolom.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A meleg palacsintákat megkenem az almapéppel, feltekerem és a szokott módon panírozom. Forró olajban kisütöm, majd lecsepegtetés után megszórom fahéjas porcukorral.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!