Hozzávalók: fél kg édes v. Savanyúkáposzta (mindegyikbõl finom), paprika, paradicsom, vöröshagyma, kolbász, krumpli.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Teflonláposba pici zsiradékot teszek, rászórom a karikára vágott vöröshagymát, majd rétegezem a káposztát, paprikát, paradicsomot, kolbászt, amíg tart. Ha édeskáposztából készítem, akkor sózom. Lefedem és hagyom csendesen összepuhulni. Az édeskáposztás változatot a végén meglocsolom ici-pici ecettel. Amikor már majdnem készen van, akkor héjában fõtt krumplit karikára vágva óvatosan belekeverjük. Aki bírja a csípõset, úgy készítse, mert akkor még finomabb.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!