2024.04.20. - Tivadar

Aratókáposzta

Hozzávalók: fél kg édes v. Savanyúkáposzta (mindegyikbõl finom), paprika, paradicsom, vöröshagyma, kolbász, krumpli.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Teflonláposba pici zsiradékot teszek, rászórom a karikára vágott vöröshagymát, majd rétegezem a káposztát, paprikát, paradicsomot, kolbászt, amíg tart. Ha édeskáposztából készítem, akkor sózom. Lefedem és hagyom csendesen összepuhulni. Az édeskáposztás változatot a végén meglocsolom ici-pici ecettel. Amikor már majdnem készen van, akkor héjában fõtt krumplit karikára vágva óvatosan belekeverjük. Aki bírja a csípõset, úgy készítse, mert akkor még finomabb.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!