Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A megmelegített vajon üvegesre fonnyasztom, majd hozzáteszem a lebõrözött és kicsontozott, vékony csíkokra metélt jércemellet.
Megsózom, borssal és curryvel megszórom, erõs tûzön lepirítom. Közben állandóan kevergetem, hogy a húscsíkok egyenletesen piruljanak. Ezután liszttel meghintem, és néhány percig tovább sütöm, majd a konzerv kukoricát levével együtt hozzáöntöm. Rálocsolom a tejszínt és fedõ alatt, gyakori keverés közben puhára párolom.
(Ha gyorsfagyasztott kukoricával készítem az ételt, akkor a még fagyos kukoricát öntöm hozzá és fél dl vizet. A továbbiakban ugyanúgy fõzöm, mint a konzervvel.) Mielõtt teljesen elkészül, megszórom a nagyon finomra vágott petrezselyemzölddel, és lefedve állni hagyom néhány percig.
Pikáns befõttet és párolt rizst kínálok hozzá.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!