Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A fejet és a farkat a megtisztított, megmosott apróhalakkal együtt annyi vízzel öntjük le, hogy ellepje, beletesszük a megtisztított, felkarikázott hagymát, kissé megsózzuk és fedõ alatt lassú tûzön addig forraljuk, amíg a hús teljesen lefõ a csontokról (1-1,5 óra).
Szitakanálon átszûrjük, jól kinyomkodjuk a levét - de nem passzírozzuk ! - felforraljuk, elkeverjük benne a pirospaprikát, hozzáadjuk a kicsumázott, karikára vágott zöldpaprikát, a gerezdekre vágott paradicsomot, egy körömnyi cseresznyepaprikát és a besózott haldarabokat. Lassú forralással, csak rázogatva a lábast, további 10-15 percig fõzzük. Azonnal tálaljuk.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!