Hozzávalók: 1 kg fejeskáposzta, 10 dkg zsír, vagy olaj, 3 dkg cukor, só, õrölt bors.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A káposztát legyalulom, besózom és egy órán át állni hagyom. A zsirban megpirítom a cukrot, hozzáadom a kinyomott káposztát és õrölt feketeborssal fûszerezem. 20-25 percig párolom és hûlni hagyom. A réteslapokat ezzel a káposztakeverékkel töltöm meg, feltekerem és a szokásos módon megsütöm.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!