2024.03.29. - Auguszta

Besamel mártás

A besamel mártás vagyis a tejmártás így készül: 5 deka lisztbõl és 5 deka margarinból világos rántást készítek (lassú tûzön és kevergetés mellett felolvasztom a margarint, amikor elkezd gyöngyözni, rászórom a lisztet és kevergetem, amíg rózsaszín kezd lenni).
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Akkor felöntöm egy bõ fél liter forró tejjel (vigyázat, ez nagyon tud sisteregni!) és folyamatosan kevergetve a kívánt sûrûségûre fõzöm. Sóval, egy csipet cukorral és kevés reszelt szerecsendióval ízesítem. A krémeim építéséhez akkor használom, ha teljesen kihûlt.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!