2024.04.19. - Emma

Kaszinótojás

A tojásokat keményre fõzzük, megtisztítjuk, kettévágjuk, a sárgájukat kivesszük és egy kis tálkában villával összetörjük.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Elkeverjük egy kis darab vajjal és annyi tejföllel, hogy krémszerû legyen. Fûszerezzük sóval, borssal, ízesítjük mustárral, citrom levével valamint friss apróra vágott petrezselyemmel. Jól elkeverjük és a felvágott tojásfehérjéket megtöltjük vele. Franciasalátát készítünk. Egy tálba alapzatot készítünk a salátából ráhelyezzük a tojásokat és lelocsoljuk tartármártással.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!