Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A margarint habzásig hevítem a liszttel, ráöntöm a forró tejet, és folytonos keverés közben sûrûre fõzöm. Ha már majdnem elválik az edény falától, belekeverem a közben nagyon apróra vágott sonkát, megsózom, belekeverem a fele mennyiségû finomra metélt petrezselyemzöldet, a csombort és a tejfölt.
Ha már nem forró, simára keverem a nyers tojásokkal. A zöldbabot beleterítem egy lapos, széles tepsibe vagy tûzálló tálba, és rákenem a sûrû mártást. Elõmelegített, forró sütõbe tolva fedetlenül addig pirítom, amíg szép pirosbarna kéreg keletkezik tetején.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!