Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Ráöntünk 2 evõkanál vizet, és a tûzre visszatesszük. Ha forr, belerakjuk a zöldségeket és a kolbászt. Kevergetve néhány percig pirítjuk, majd felöntjük egyliternyi vízzel. Megsózzuk, (vigyázzunk, a kolbász sós!), megborsozzuk, és a zúzott fokhagymát is belekeverjük.
Befedve puhára fõzzük. Közben a lisztet a tejföllel, valamint fél dl vízzel simára keverjük, és a forrásban levõ levesbe csurgatjuk. Kevergetve felforraljuk.
A tojást habosra verve a liszttel, masszává keverjük, majd mokkáskanállal beleszaggatjuk a levesbe a galuskákat. A megfõtt galuskák a leves színére feljönnek.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!