2024.04.25. - Márk

Gombafejek juhtúróval töltve

A gombafejeket megtisztítjuk, leszárazzuk, jól megmossuk. Sós, citromos vízben pár percig fozzük, majd leszurjük és hagyjuk kihulni. A juhtúrót simára keverjük, és borssal ízesítjük.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Hozzávalók:
. 500 g közepes nagyságú gombafej
. 300 g juhtúró
. 20 g vaj
. 40 g trappista sajt
. 5 cl citromlé
. só, orölt fehér bors

A gombafejeket szétválogatjuk, a nagyobbakat megtöltjük az ízesített juhtúróval, és a kisebbekkel befedjük. Kivajazott tuzálló tálba rakjuk a töltött gombákat, megszórjuk reszelt sajttal, és a sütoben színesre pirítjuk, miközben a juhtúró is kelloen megolvad.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!