Hozzávalók: 40 g aprított, friss meggyhús, 100 g vaníliafagylalt (2 adagolókanálnyi), 1 dash citromoldat, 1/8 liter tej.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A turmixba elõször a receptben elõírt gyümölcsöt vagy szörpöt tesszük, azután a fagylaltot és végül a tejet.
A turmixolást addig folytatjuk, míg sûrû, egységes állományú anyagot kapunk. Legmegfelelõbben nyeles kelyhekben vagy poharakban tálalhatók. Ízük javítására néhány csepp (dash) likõrt adjunk hozzájuk.
Díszítés 10 g tejszínhabbal, és aprított meggykockákkal.
Kellemes italozást!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!