2024.03.29. - Auguszta

Tavaszi rizs

Hozzávalók: 25 deka rizs, 50 deka zõldborsó, 25 deka kolbász, 4keménytojás, 5 deka vaj, 2 evõkanál olaj, 5 deka reszelt sajt, 1 húsleveskocka, só, csipet cukor, 1 csomó petrezselyemzõld.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Az olajban megforgatjuk a rizst, k‚tszer annyi vizzel felõntjûk ‚s beletesszûk az apróra vágott petrezselyemzõldet, a leveskockát, megsózzuk ‚s kis lángon puhára pároljuk.

Ezután elkeverjûk a vajon megpárolt zõldborsóval, a cukorral, a nagy kockákra vágott keménytojásokkal ‚s a karikára vágott kolbásszal. Vizezett formába tõltjük, tálra boritjuk ‚s a tetejét megszorjuk a sajttal. Forrón, salátával körítve tálaljuk.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!