2024.04.25. - Márk

Hagymás-olajos sárgabab-saláta

Hozzávalók: 60 dkg konzerv (sárga színû) zöldbab, 4 evõkanál olaj, 2 evõkanál almaecet, 1 közepes fej lilahagyma, 1 csomó petrezselyemzöld, 1 csipet cukor, só.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Az olajat, az ecetet elkeverjük, sóval, kevés cukorral, apróra vágott lilahagymával és petrezselyemzölddel fûszerezzük. A leszûrt sárga színû zöldbabot ezzel az öntettel összekeverjük. Tálaláskor salátalevéllel, paradicsommal és petrezselyemzölddel díszítjük.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!