2024.04.20. - Tivadar

Sajtos karfiol

Nagy fej karfiolt rózsáira bontunk, és egy leveskockával háromnegyedig megfõzzük. Lecsepegtetve, rózsáival felfelé kivajazott, zsemlemorzsával megszórt tûzálló tálba tesszük.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Az öntetet ráöntjük, a tetejére sajtot reszelünk, petrezselyem zöldet szórunk rá, és rózsaszínûre sütjük.

A sajtos öntet hozzávalói: négy egész tojás, tetszõlegesen kiválasztott fûszerkeverék, 1 ek. étkezési keményítõ, 2-3 dl tejföl, 15 dkg reszelt sajt, apróra vágott petrezselyemzöld. A hozzávalókat elkavarjuk.

Köretnek, a pulykapecsenyéhez kiváló!

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!