Nagy fej karfiolt rózsáira bontunk, és egy leveskockával háromnegyedig megfõzzük. Lecsepegtetve, rózsáival felfelé kivajazott, zsemlemorzsával megszórt tûzálló tálba tesszük.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Az öntetet ráöntjük, a tetejére sajtot reszelünk, petrezselyem zöldet szórunk rá, és rózsaszínûre sütjük.
A sajtos öntet hozzávalói: négy egész tojás, tetszõlegesen kiválasztott fûszerkeverék, 1 ek. étkezési keményítõ, 2-3 dl tejföl, 15 dkg reszelt sajt, apróra vágott petrezselyemzöld. A hozzávalókat elkavarjuk.
Köretnek, a pulykapecsenyéhez kiváló!
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!