2024.04.20. - Tivadar

Kapros túrógaluska

A vajat a tojásokkal simára keverjük. Hozzáadjuk az áttört tehéntúrót, a búzadarát, sóval és apróra vágott friss kaporral ízesítjük.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Hozzávalók:
vaj 2 dkg
tojás 2 db
tehéntúró 25 dkg
búzadara 10 dkg
kapor 1/2 csomó


A jól összegyúrt masszát negyedórára a hûtõszekrénybe rakjuk, majd egy evõkanál segítségével galuskákat formálunk, és forrásban lévõ sós vízben kifõzzük. A leszûrt és jól lecsepegtetett túrógaluskák mellé tesszük a tûzpiros, gombás tyúkpörköltet.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!