25 deka málnát másfél deci vízzel 5 percig forralunk, majd leszûrjük, kihûtjük. Levébõl egy decit elveszünk, ezt öt percig 4 evõkanál porcukorral keverjük, hozzáadunk egy pohár joghurtot, egy csapott evõkanálnyi, kevés kompót lében megáztatott, átszûrt zselatint, és a leszûrt málnát.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Jól összekeverjük, és kivizezett kis pudingformába, vagy csészékbe töltjük. Néhány órára jégbe hûtjük. végül tálalás elõtt a formákat egy pillanatra meleg vízbe mártva, a pudingokat tányérra borítjuk.
Tetejüket kevés kompót lével öntözzük meg.
Egész nyáron, bármilyen friss gyümölcsbõl, télen befõttbõl készíthetjük.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!