2024.04.18. - Andrea, Ilma

Grillezett hal - oras

Elõmelegítjük a grillt. A kibelezett, megmosott halak belsejét besózzuk, borsozzuk, citromlével meglocsoljuk és beletesszük a zöldfûszereket.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Hozzávalók:
2 nagy dévérkeszeg vagy más egész hal,
friss kakukkfû és
oregánó,
olívaolaj,
citromlé,
só,
bors,
citromszeletek,
szõlõlevél

Elkészítés: A halakat kívülrõl beirdaljuk, rátesszük a grillrácsra, meglocsoljuk olívaolajjal és citromlével, majd mindkét oldalukon aranybarnára sütjük. Blansírozott szõlõlevelekkel kibélelünk egy tálalóedényt, rátesszük a kész halakat, és citromkarikákkal díszítve tálaljuk.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!