2024.04.25. - Márk

Rétesalma-birsalma dzsem

Hozzávalók: rétesalma és birsalma tetszõleges mennyiségben, kilónként 30 dkg cukor,
tartósítószer.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A hozzávalókat ledaráljuk, az eltérõ fõzési idõ miatt a megtisztított és feldarabolt birsalmát ledarálás elõtt, puhára pároljuk. Hozzákeverjük a cukrot és a tartósítót, majd 25 percnyi fõzés után üvegekbe és száraz dunsztba tesszük.

Akik kedvelik a pikáns ízeket, kevés rumaromát is tehetnek a dzsembe.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!