Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Amíg a kelkáposzta fõ, a tojásokat habosra felverjük, összekeverjük a tejföllel, a felolvasztott, de már nem meleg margarin felével, a reszelt sajttal és a fele zsemlemorzsával. Sóval, borssal, köménymaggal és pirospaprikával ízesítjük. A fõtt burgonyát meghámozzuk, vékony karikákra vágjuk.
A kikent tepsi alján elterítünk egy vékony réteg kelkáposztát, erre kevés sajtos-morzsás mártást kenünk, ezt burgonyakarikákkal betakarjuk. Erre ismét mártást teszünk, majd a rétegezést addig folytatjuk, amíg csak tart a hozzávalókból. A tetejére rászórjuk a megmaradt zsemlemorzsát, és rálocsoljuk az olvasztott margarint. Elõmelegített forró sütõbe toljuk, és közepes lángon addig sütjük, amíg egyenletesen szép pirosra sül a teteje is. Kockákra vágva tálaljuk.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!