2024.04.19. - Emma

Juhtúróval töltött gombafejek

A csiperkét megtisztítjuk, kalapját levágjuk, besózzuk és kevés forró olajban elõsütjük. A juhtúróhoz hozzákeverjük a karikára vágott póréhagymát, szerecsendióval fûszerezzük és a gombafejekbe töltjük.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Hozzávalók:
20 szép, nagy fej csiperke,
25 dkg juhtúró,
10 dkg póréhagyma,
szerecsendió.

A megtöltött gombákat grillezõben vagy hagyományos sütõben pirosra sütjük. Az elkészült töltött gombát rizzsel vagy párolt zöldségekkel tálaljuk.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!