Igazi konyhatündérekké válhatunk, ha megfelelõ felszereléssel rendelkezünk a konyhában és tudjuk hogyan hasznosíthatjuk egy sütemény elkészítésénél vagy díszítésénél, és persze arról sem szabad megfeledkeznünk, hogy hamarabb leszünk vele készen! Vágjunk is bele!
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A pirexbõl készült mûanyag nyújtófa piros gyûrûi a tészta vastagsága szerint állíthatók.
A habverõt kisebb mennyiségû hab felverésére vagy mártások keverésére használhatjuk.
A tésztalapát és a saroksimító hasznos eszközök a tészta készítésekor. A tésztalapáttal könnyen kiszedhetjük a maradék tésztát a tálakból vagy lábasokból, és használható az anyagok finom összekeveréséhez is. A saroksimító kiváló eszköz a tészta tetejének egyenletes elsimításához.
A kinyomó zsákokat és a hozzájuk tartozó fejeket igen jól használhatjuk díszítéshez, töltéshez és ragadósabb tészták elosztásához.
A rácsokat mázas sütemények esetében használjuk, hogy a még folyékony máz alul lecsöpöghessen. Ugyancsak jól használható eszközök a még meleg sütemények hûtésére, mert ezek egy sima lapra odaragadnának.
A mûanyag keverõtál, amelynek fogója van, s alja lekerekített, jelentõsen megkönnyíti munkánkat a kézi robotgéppel. Ha gumigyûrût teszünk az alja alá, azzal megakadályozhatjuk az edény csúszkálását.