2024.03.19. - József, Bánk

Alma, körte, sárgarépa és vöröshagyma: A tavaszi táplálkozás kellékei

Alma, körte, sárgarépa és vöröshagyma: A tavaszi táplálkozás kellékei
A tavaszi meghûlés ellen véd egy fej vöröshagyma, de az alma, körte és sárgarépa is csodákra képes.

Alma

Tartalmaz kalciumot, magnéziumot, káliumot, foszfort, vasat, mangát. K-, B-, A-, valamint C-vitamint, és kiemelkedõ rostmennyiséget. Kiváló emésztési zavarok esetén, hashajtóként, bél- és vértisztítóként. Oldja és kimossa a káros koleszterinlerakódásokat a szervezetbõl. Ízületi gyulladásokra is kedvezõ.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Körte C-vitaminban, karotinoidokban gazdag. Gyulladáscsökkentõ, vértisztító, hurutoldó. Jó gyomor- és bélhurut ellen, légúttisztító, valamint serkenti az emésztést.

Sárgarépa Béta-karotinban és ásványi anyagokban gazdag, például káliumban, kalciumban, foszforban, magnéziumban és vasban. Tartalmaz B-vitaminokat, folvasat, C-, E- és K-vitamint. Epe-, májtisztító, méregtelenítõ, immunrendszer-erõsítõ, rákmegelõzõ, emésztést serkentõ, szembetegségeket enyhítõ, csont- és fogerõsítõ, szépítõ hatása van.

Vöröshagyma C-, B-, E-vitamint, magnéziumot, kalciumot, káliumot és cinket tartalmaz. Vírus-, baktérium- és gombaölõ, bélféregûzõ, immunrendszererõsítõ. Enyhíti az allergiát. Légúttisztító, meghûléses betegségeket gyógyító, égési sérüléseket gyógyító eledel.




Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!