2024.04.20. - Tivadar

E-vitamin a táplálkozásunkban

E-vitamin a táplálkozásunkban
A zsírban oldódó E-vitamin csak rövid ideig marad a szervezetben, így folyamatosan gondoskodni kell az utánpótlásáról.

Antioxidáns vegyület, segít semlegesíteni a felgyülemlett szabad gyököket. Csökkenti a szívbetegség, valamint különféle rákos megbetegedések kialakulásának kockázatát.

Lassítja a bõr öregedésének folyamatát, sõt, a premenstruációs tüneteket is csökkenti.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Különösen fontos szerepe van a sejtfalak jó állapotának karbantartásában, valamint a bõr, az idegek, a vörösvérsejtek, a vérkeringés és a szívmûködés egészségének megõrzésében.

Így pótolhatja napról napra:

¼ teáscsészényi napraforgómag (salátába is keverheti),
1 evõkanál csíra (szendvicsre, joghurtba keverve),
1 evõkanál búzacsíraolaj (salátákra locsolva, vagy belemártogatva a teljes kiõrlésû pirítóst),
1 nagyobb szem édesburgonya,
¼ teáscsésze fehér bab (salátába, levesbe, akár fõzelékként is).

Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!