2024.03.29. - Auguszta

Gyors tipp: Mit csináljunk, ha elsóztuk a levest?

Gyors tipp: Mit csináljunk, ha elsóztuk a levest?
Szerelmes a szakács — mondjuk gyakran, ha sós étel kerül az asztalra.

Semmi baj, ha egy kicsit eltúlozzuk az étel ízesítését, megoldás ugyanis erre is van. Máris helyrehozhatjuk az ételt, ha egy nyers krumplit fõzünk bele, de egy késhegynyi szódabikarbónával is segíthetünk. Az elsózott fõzelék újra fenséges lesz, ha egy kiskanálnyi almaecetet és ugyanennyi cukrot teszünk bele, de sótalaníthatunk tejföllel és tejjel is. A leveseknél is bevethetjük ezt a módszert, ám az igazi ízeket víz hozzáadásával is visszavarázsolhatjuk.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Ha pedig a pörköltet érezzük sósnak, fõzhetünk bele rizst vagy tarhonyát, sõt nokedlit is szaggathatunk bele.

Finomabbnál, finomabb leves recepteket talál a recept.zug.hu recepttárában!

Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!