A szuflé édes változata csokoládés és vaníliás formában is elkészíthetõ, rengeteg gyümölcsös szósszal, fagylalttal variálva. Annak ellenére, hogy melegen tálaljuk majd, igazi nyári desszert lehet, ugyanis a friss gyümölcsök, és a hideg fagylalt teszi majd igazán élvezhetõvé ezt a meleg és jéghideg kavalkádot.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
- Az alapanyagok mellett egy speciális, hõálló kerámiaedényt is be kell szerezni, amiben majd megsütjük a szuflét. Ezt a formát szinte minden konyhafelszerelést áruló üzletben megvehetjük, csak arra figyeljünk, hogy hõálló legyen, különben nem fogja bírni a sütést.
- Türelmesen és jól keverjük ki az alapanyagokat, hogy a massza állaga ne legyen majd csomós.
- Figyelni kell majd az órát, nehogy túlsüsd a szuflét, ugyanis a lényege, hogy a belseje folyékony állagú, míg a külseje szilárdabb. Ezért kell szigorúan venni a 15 perces sütést a 200 fokos sütõben.
- Csakis szobahõmérsékletû tojás felhasználásával dolgozzunk.
Cosmopolitan