2024.04.19. - Emma

A souflaki - a világ 5 legfinomabb étele sorozat

A souflaki - a világ 5 legfinomabb étele sorozat
Tengerbe hullott falevél a térképen a Peloponnészosz. Annak tekintették már a régi görögök is. A tenger vizét ezernél is több szigettel szórta meg az idõtlen idõk óta gigászi vulkánikus erõvel munkálkodó természet, északon a zord Olümposzt istenekkel népesítette be a képzelet. Egykor istenek földje, ma vendégszeretõ embereké, akik a nyáron mindig csillagos ég alatt a görög táj utánozhatatlan színeivel, gasztronómiai kultúrájuk kifinomult ízeivel várják a világ minden tájáról a látogatókat.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Ha Görögországban járunk, muszáj megkóstolnunk a nyárson sütött húsokat, mert a tengerparti nép valóságos mestere a birkafinomságoknak. Igen, birka, ugyanis ebbõl készítik leginkább a suflakit. A nálunk rablóhús néven ismert étel, vékony fapálcára felnyársalt húsból é hagymából, paprikából, és paradicsomból áll, melyet speciális fûszerekkel és oregánóval sütnek a grillen.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!