2024.04.24. - György

Grillezett, pácolt zöldségek

A pác hozzávalóit tálban összekeverjük. A zöldségeket - a salátalevelek kivételével - felszeleteljük, belemártjuk a pácba, és faszénparázs fölé helyezzük.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Hozzávalók 4 személyre:
2 zöldpaprika
2 piros húsú paprika
4 szelet padlizsán
1 kis cukkini
salátalevelek

A páchoz:
1 dl olívaolaj
0,5 dl balzsamecet
só, bors, kakukkfû

Néhány percig sütjük, majd visszatesszük a páclébe és hûlni hagyjuk. Fogyasztáskor a tányérokat salátalevelekkel kibéleljük és ráhelyezzük a grillezett, pácolt zöldségeket.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!