Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Beletesszük a felszeletelt zöldségeket, a leveskockát, a pritamint, a bort, hozzáadunk 1 kávéskanál sót és 1-1 késhegynyit a fûszerekbõl. Addig fozzük, amíg a hús megpuhul. Utána belerakjuk a meghámozott kockára vágott krumplit.
A lisztbol kis sóval, vízzel, egy tojással kemény tésztát készítünk, és csipetkét szaggatunk belole, és a krumplival egyidejuleg azt is a levesbe fozzük. (a csipetke félkörömnyi, laposra formázott) Tíz perc multán szórjuk bele az apróra vágott petrezselymet is. Ha nem elég piros a színe, pirospaprikát, ha szükséges sót is teszünk bele. Egyet forraljuk. TÁLALÁS: mélytányérban, friss, fehérkenyérrel és száraz vörösborral kínáljuk.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!