Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Rászórjuk a Vegetát, és a borsot, majd jól összekeverjük. Befedve puhára pároljuk. Ezután belekeverjük a sonkacsíkokat, a kukoricát, és az ecetes tormát, végül pedig, az 1 dl vízzel simára kevert lisztet meg a tejfölt, ráöntjük a forrásban levõ ételre. Kevergetve jól kiforraljuk, és ízlés szerint sóval, meg csipetnyi cukorral ízesítjük. Sûrû mártás lesz alatta. (Ha mégsem elég sûrû, el kell párologtatni, vagyis nyílt lángon addig forralni, amíg jól besûrûsödik.)
Szalma-krumpli, és párolt sárgarépa illik hozzá, vagy egyéb, ízlés szerinti körettel tálalható.
Jó étvágyat kíván a reept.zug.hu!