Tésztához:
- 6 tojás
- 30 dkg cukor
- 19 dkg liszt
- 1/2 sütõpor
- 2 kiskanál kakaó
Krémhez:
- 1 kocka margarin
- 15 dkg porcukor
- 1 vaníliás cukor
- kevés rumaroma
- 3 dl tej
- 1 cs. vaniliapudingpor
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
6 tojás sárgáját, 6 evõkanál melegvízzel és a cukorral kikeverjük. Hozzáadjuk a 6 tojásfehérjébõl felvert habot, a sütõporral elkevert lisztet. Kikent sütõformába öntjük a massza 3/4 részét, a maradékba kakaót keverünk és elszórtan a sárga masszára kanalazzuk.
Sütés közben elkészítjük a krémet. A pudingport a tejben felfõzzük és hagyjuk kihûlni. A margarint a cukorral és a vaniliáscukorral kikeverjük.
Ha kihûlt a puding a két masszát jól összekeverjük. Megtöltjük vele a kihûlt, kettévágott piskótatésztát. Egy kevés krémet meghagyunk, kakaót keverünk bele és bekenjük a megtöltött piskóta tetejét. Kókuszreszeléket szórunk rá díszítésnek.