2024.04.18. - Andrea, Ilma

Áfonya likõr

Hozzávalók: 1 üveg áfonyalekvár, 8-10 dkg cukor, 0,75 liter vodka, 1,5 dl víz.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Az áfonyalekvárt a cukorral alaposan elkeverjük, s hozzáadjuk a vizet is, hogy sima massza legyen. Folytonos kevergetés mellett lassan beleöntjük a vodkát is. Üvegbe töltjük és lezárjuk. Kb. 3-4 hétig árnyékos, hûvös helyen érleljük, hetente alaposan felrázogatjuk. Fogyasztáskor - aki nem szereti benne a gyümölcsdarabkákat - leszûrheti.

Kellemes italozást!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!