2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Csontleves

Hozzávalók: 1 kg marhacsont, vegyes zöldség, néhány tisztított gombafej, 1 fej vöröshagyma, 1-3 fokhagyma, 2-3 kimagozott zöldpaprika, 1-2 paradicsom, 1 ek só.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A hozzávalókat 5-6 l-es fazékba tesszük és vízzel felöntve felforraljuk. Ha felforrt, olyan kis lángon fõzzük tovább, (3-4 óra) hogy a lé tetején csak "gyöngyözzön" (abáljuk).

Ha kész, hideg helyen hagyjuk állni, majd üveg, vagy porcelán edénybe - leszûrjük a levét. (Hûtõbe néhány napig is eláll). A fõtt zöldségeket - salátakészítésre használjuk fel.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!