2024.03.29. - Auguszta

Kaszásleves

Hozzávalók: egy evõkanál zsiradék, 2 evõkanál liszt, 20 dkg kolbász, betétnek apró krumplis gombócok, egy kávéskanál pirospaprika, só, egy gerezd fokhagyma, tejföl, ecet (akkor készítsük, ha füstölt húst vagy sonkát fõztünk ki és megmaradt a leve).
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A zsiradékból a liszttel fokhagymás-paprikás rántást készítünk, felengedjük 1,5 l füstölt lével. Ha kell, megsózzuk, néhány percig forraljuk, beledobjuk a karikára vágott kolbászt és a krumplis gombócokat. Tálalás elõtt megecetezzük, bõven tejfölözzük (ha kolbász nélkül készítjük, rakjunk bele apró füstölthús-kockákat).

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!