2024.04.18. - Andrea, Ilma

Ánizsos csirkemáj brokkolival

Hozzávalók: 80 dkg csirkemáj, 1 dl száraz fehérbor, ánizs, 1 dl szójaszósz, 1 dl tejszín, 2 fej brokkoli.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A brokkolit sós vízben megfõzzük, cca. 15 perc. A csirkemájat megtisztítjuk a hártyáktól, megmossuk, lábosba tesszük, hozzáöntjük a fehérbort, az ánizst, a szójaszószt, 15-20 perc alatt megfõzzük. Hagyjuk ebben kihûlni. Tálalás elõtt a levébe belekeverjük a tejszínt, csipet sót. Egy mélyebb tál szélére körbe-rakjuk a brokkolit, középre a csirkemájat, rá a tejszínes levet.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!