Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A párizsiról a bõrt lehúzzuk, és négy egyforma vastag szeletre vágjuk. A zöldhagymát megtisztítjuk és négy részre elosztjuk. A megtisztított gombát ugyancsak négy részre osztjuk. A zöldpaprikát megmossuk, szárát és csumáját kiszedjük. Félbevágva ugyancsak 4 darab lesz belõle. Egy nyársra való párizsit, hagymát, gombát és zöldpaprikát egyforma nagyságúra darabolunk, majd váltogatva felfûzzük a hurkapálcára. Megsózzuk és megborsozzuk. Mustárral is bekenjük, és lisztbe forgatjuk. Ezután belemártjuk a felvert tojásba, végül meghempergetjük zsemlemorzsában és beletesszük a 180 fokos forró olajba. 2-3 perc alatt szép világosbarnára megsütjük, és a fölösleges olajat lecsöpögtetjük róla. A másik három nyársat ugyanúgy elkészítjük. Melegen, többféle saláta kíséretében tálaljuk. Egyszerû és gyorsan készíthetõ.