2024.04.18. - Andrea, Ilma

Húsfalatkák

Hozzávalók: 60 dkg darált hús, 2 tojás, 1 fej hagyma, 1 citrom reszelt héja, 1 dl vörösbor, õrölt bors, 2-3 evõkanál zsemlemorzsa, mustár, só, olaj.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A húsra ráöntjük a bort, és 10 percig állni hagyjuk. Ezután hozzáadjuk a felvert tojásokat és a reszelt hagymát, citromhéjat és annyi zsemlemorzsát, hogy a massza formázható legyen. Bõ, forró olajban diónyi gombóckákat sütünk. Itatóspapírra szedjük, hidegen, fogpiszkálóval tálaljuk.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!