Hozzávalók: 1 doboz palacsintapor (vagy saját sütésû palacsinta), 1 doboz lecsókonzerv, 1 pohár tejföl, 20 dkg trappista sajt, kevés olaj a sütéshez.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Elkészítjük a palacsintatésztát, kisütjük. Majd elkészítjük a lecsót úgy, hogy ne legyen túl híg. A kész lecsóval megtöltjük a palacsintákat, és egy lapos tûzálló tálba lerakjuk úgy, hogy könnyen kiszedhetõ legyen. Tetejét tejföllel elkevert reszelt sajttal meglocsoljuk, majd elõmelegített sütõben addig sütjük, amíg a sajtos tejföl barnulni nem kezd. Melegen tálaljuk.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!