Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A szûzérméket 5 dkg-os szeletekre vágjuk, fûszerezzük, szalonnaszeletekkel körbetekerjük, megtûzzük, megsütjük, és utána a borsfûszerkeverékkel megszörjuk. A forró besamelmártáshoz adjuk az apró kockára vágott sajtot és a fûszereket. Vigyázzunk, hogy a sajtkockák ne olvadjanak teljesen szét? A rizst megpirítjuk, a szokott módon megfõzzük. Belekeverjük a szeklicét, majd fedõ alatt pár percig pihentetjük. A húst a rizzsel és a mártással ízlésesen tálaljuk. Az étel mellé 2000-es évjáratú Balatonszõlõsi Chardonnay Barrique bort ajánlunk.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!