Hozzávalók: 20 dkg natúr tömlõs sajt, 10 dkg csiperke (champion) gomba, 1 csomó tavaszi hagyma, 1 evõkanál friss bazsalikom, 5 dl húsleves (kockából), 2 dl tejszín, 2 evõkanál liszt, 2 dkg margarin, õrölt fehérbors, só.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A felhevített margarinon megfuttatjuk az apróra vágott csiperke (champion) gombát és sóval, borssal ízesítjük. Hozzáadjuk a krémsajtot és húslevessel felöntve készre fõzzük. Mikor a gomba megpuhult, tejszínbõl és lisztbõl készült habarással sûrítjük, majd pár pillanat alatt készre forraljuk. Tálaláskor finomra vágott tavaszi hagymával és bazsalikommal meghintve tesszük az asztalra.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!