2024.03.29. - Auguszta

Sült paprikasaláta

Hozzávalók: 1 kg paprika, 3 ek olaj, 6-8 gerezd fokhagyma, 1 ek só, 3 ek cukor, 3 ek ecet, 2 ek. apróra vágott petrezselyemzöld.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A paprikákat roston idõnként forgatva barnulásig sütöm. Még melegen lehámozom és hosszában félbevágom.

Az olajból, sóból, cukorból, ecetbõl, zúzott fokhagymából páclevet készítek és beleforgatom a paprikákat. Jól behûtve legalább egy napig érlelem.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!