A szokásos módon sertéspörköltet készítünk. Közben személyenként két darab nagyobb burgonyát héjában megfõzünk, majd tisztítás után hosszában félbevágjuk õket. Üregeket kaparunk ki.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Ezután a pörköltet levétõl lecsurgatjuk és pépesre vágjuk. A húskrémmel megtöltjük a burgonyákat, majd kivajazott tûzálló edénybe helyezzük. A pörkölt tejfeles habarással besûrítjük és a burgonyákat bevonjuk vele. Elõmelegített sütõben kb. 25 percig sütjük.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!