Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A gyümölcs húsát gömbölyû kiszúróval (karalábévájóval) kivájjuk. A szõlõt megmossuk és lecsepegtetjük. A szemeket félbevágjuk, szükség szerint kimagozzuk. Valamennyi elõkészített gyümölcsöt tálba rakjuk, és óvatosan összekeverjük.
A porcukrot feloldjuk a felfogott gyümölcslében és a Cointreau-ban (narancslikõr), a gyümölcsre öntjük, és az egészet óvatosan összeforgatjuk. A salátát min 60 percig érleljük a hûtõszekrényben. Gyümölcssalátát kedvünk szerint készíthetünk a szezon gyümölcseibõl. Cukor helyett mézzel is édesíthetjük.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!