2024.04.18. - Andrea, Ilma

Tandori csirkecomb, currys párolt karfiollal álomdiéta módra

Tandori csirkecomb, currys párolt karfiollal álomdiéta módra
Tradícionálisan cserépedényben készül, de ha nincs, sütõben, tepsiben is elkészíthetõ, csak figyeljünk arra, hogy alufóliával takarjuk le.

Az álomdiétában elsõsorban az alacsonyabb zsír-és szénhidráttartalmú ételeket preferáljuk, ezért választottam ezt a pikáns ízvilágot eredményezõ, nagyon finom és egészséges fogást.

Jó étvágyat az egészséghez!
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Hozzávalók (4 személyre):
4 db egész csirkecomb (tisztítva, tokozva)
Fokhagyma
Babérlevél
Citromlé
Erõs pista
Étolaj
Tandori fûszerkeverék (ha nincs, fahéj, gyömbér, kömény, pirospaprika, szegfûszeg )
1 dl tejföl
Curry
1 kg karfiol
Ételízesítõ
Margarin

Elkészítési mód:

A karfiolt rózsáira szedve, tisztítva vízben, melyhez margarint adunk megpároljuk. Ezután leszûrve, curryvel ízesítve még egy kevés margarinon átpirítjuk. Az olajat az összes fûszerrel összekeverjük, a csirkecombokat ezzel dörzsöljük be, egy napig állni hagyjuk ebben a pácban hûtõben, lezárva.


Klikk: www.csabibettina.hu
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!