Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Az édesítés legtöbbször egyéni ízlés dolga. Általánosságban igaz, hogy a fehér kristálycukor a könnyû, finom aromájú fekete teákhoz illik. A kandis- és a nyers barna cukor enyhe karamellízt kölcsönöz az egzotikus fajtáknak. Gyümölcsteákhoz legjobb édesítõ az akácméz, amely semleges ízû és gyorsan feloldódik. A gyógynövényes változatokat ellenben érdemes magukban, édesítés nélkül inni. Tovább variálható a teák ízvilága tej, tejszín vagy citromlé hozzáadásával. Míg elõbbiek inkább az aromás fekete teákhoz illenek, citromlevet akár gyümölcsös vagy zöld teába is tehetünk. Ha meg szeretnénk õrizni a gyümölcs C-vitamin- tartalmát, akkor ne forró, hanem langyosra hûlt italba öntsük a citromlevet.
Bár üvegpohárban szépen mutatnak a különféle színû teák, így tálalva gyorsan kihûlnek. Jobb megoldást jelentenek a kerámiából készült bögrék, illetve a kerámiából vagy öntött vasból készült kannák, amelyeket mécseses melegítõre is tehetünk. A tealeveleket mindig légmentesen záródó fém tárolóedényben tartsuk. Így hosszan elállnak és megõrzik aromájukat.