2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Gyümölcsök melyekből szinte bármennyit fogyaszthatunk, ugyanis zsírégetőek

Gyümölcsök melyekből szinte bármennyit fogyaszthatunk, ugyanis zsírégetőek
Gyümölcsök melyekből szinte bármennyit fogyaszthatunk, ugyanis zsírégetőekSzerencsére nemcsak olyan ételek vannak, amelyek hizlalnak, hanem akadnak olyanok is, amelyek épp az ellenkező hatást váltják ki: segítenek eltüntetni a felesleges kilókat. A zsírégető gyümölcsök egészségesek, hiszen amellett, hogy segítenek fogyni, rengeteg folyadékot juttatnak a szervezetbe, valamint méregtelenítenek is. Ebből következően nem csak esztétikailag javítjuk külsőnket, hanem egészségünkért is sokat teszünk. Sokan nem csupán szebbek, de energikusabbak is szeretnének lenni, mely által a jó közérzet is garantált.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Szilva:

A szilva a bélműködés fokozásában játszik szerepet, hála magas magnézium- és rosttartalmának.

Sárgabarack:

A sárgabarack gazdag B5-vitamin- és rostforrás, így serkenti a bélműködést és a zsírsejtek lebontását.


Fekete áfonya:

A fekete áfonyában található anyagoknak a méregtelenítésben van nagy szerepük, illetve segítik az emésztést.

Cseresznye:

A rendkívül könnyen emészthető cseresznye rengeteg vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, amelyek nagyban megkönnyítik a fogyás beindulását. Emellett a gyümölcs kiváló vértisztító is.


Őszibarack:

Az őszibarack rostjai serkentik a bélmozgást, ám ennél is fontosabb a gyümölcs magas cinktartalma, amely vízhajtóként segít megszabadítani a szervezetet a felgyülemlett salakanyagoktól.

Alma:

Az alma nagyon könnyen emészthető gyümölcs, aminek köszönhetően könnyedén energiát nyer belőle a szervezet, így a zsírsejtek elégetése is felgyorsul.

Görögdinnye:

A görögdinnyében található citrulin segít rugalmasan tartani a kötőszöveteket, míg a gyümölcs magas víztartalma a méregtelenítést támogatja.

Ezeket a gyümölcsöket magában is fogyaszthatjuk, vagy összedobhatunk belőlük egy jó kis salátát.

Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!