2024.04.20. - Tivadar

Ezért érdemes nyírfacukrot fogyasztani

Ezért érdemes nyírfacukrot fogyasztani
Ezért érdemes nyírfacukrot fogyasztaniÍze, megjelenése szinte teljesen azonos a hagyományos kristálycukoréval, az emberi szervezetre gyakorolt élettani hatása viszont épp az ellenkezője. A nyírfacukor fogyasztása önmagában nem vezet elhízáshoz, jótékony hatással van fogainkra, lúgosítja szervezetünket, nem kell inzulin a hasznosításhoz, gyorsítja az emésztési folyamatokat és segíti a kiválasztást. Felnőttek, gyermekek, cukorbetegek, várandós kismamák, fogyni vágyók és candida-diétán lévők is egyaránt biztonsággal fogyaszthatják.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A nyírfacukor előnyei/tulajdonságai:

- enyhíti a természetellenes éhségérzetet
- csökkenti a cukor és szénhidrát iránti vágyat
- elősegíti az emésztési folyamatokat, gátolja a székrekedést
- alacsonyan tartja és segít stabilizálni a vércukorszintet
- nem növeli a test inzulin szükségletét
- alacsony kalória és felszívódó szénhidrát tartalom
- lassítja a fogszuvasodást, a fogkőképződést, csökkenti a lepedékképződést
- nem táplálja a kártékony baktériumokat szervezetünkben
- igazoltan használható a gombás fertőzések esetén is
- lúgosító, méregtelenítő hatású
- elősegíti a kalcium és B vitaminok felszívódását

Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!