2024.03.29. - Auguszta
bohócdoktor vizit szja 1%

Kapros-céklás heringsaláta

Kapros-céklás heringsaláta

  Ft

  Csak regisztrált felhasználóknak!

 

Hozzávalók: 25 dkg heringfilé 1 nagy fõtt cékla (kb 25 dkg) 1 szép alma (kb. 20 dkg) 2 savanyú uborka (kb. 15 dkg) 1 nagy fej hagyma 35-40 dkg fõtt krumpli 2 dl tejföl 1 csokor kapor 3 fõtt tojás 3 evõkanál fehérbor-ecet só, bors Elkészítése: A heringfilét felcsíkozzuk, a fõtt céklát, almát, uborkát, krumplit, tojást kockára vágjuk; a kaprot és a hagymát finomra metéljük. A kaprot belekeverjük a borsozott, borecettel ízesített tejfölbe. Az összes többi hozzávalót összekeverjük egy nagy tálba, és átkeverjük az ízesített tejföllel. Pár óra érlelés után fogyasztható. Önmagában is finom, de pirítósra kenve is kitûnõ.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!