rss
  • Spagetti alla carbonara Új hirdetés feladása <<<

  • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
    VérNyúl
    VérNyúl

    Spagetti alla carbonara

    Azaz Spagetti szénégető módra :)

    1.) Egy serpenyőben apróra vágott bacont kevés vajon egy gerezd fokhagymával barnára pirítunk.

    2.) Közben lobogó vízben egy fél csomag spagetti tésztát (500g-s csomaggal számolva) megfőzünk.

    3.) Ha megfőtt a tészta a fokhagymát vegyük ki a serpenyőből, a tésztát szűrjük le, majd pirítsuk kicsit össze a baconnel.

    4.)Zárjuk el a gázt, és egy felvert tojást ráütve a picit átsütött tésztára alaposan keverjük el, majd szórjuk meg alaposan parmezán sajttal. Sóval, fehér borssal fűszerezzük.



    Jó étvágyat!

    Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!
  • Hozzászólások

  • További receptek