rss
  • Babos Csirke Új hirdetés feladása <<<

  • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
    serzol
    serzol

    Babos Csirke

    Hozzávalók 4 személyre: - 40 dkg nagybab, tarkabab, fehér bab, vörös bab, - 40 dkg csirkemell (csirkecomb), - 0,5 kg tejföl (kefir / joghurt), Az elõzõleg 3-6 órára beáztatott babot 2-3 órát fedõvel közepes lángon fõzzük (sós és fûszerezett vízben), ha kell a folyadékszintet utántöltjük... A húst serpenyõben oljajban dinsztelt hagymán dinszteljük, majd 1 dl vízzel, és a tejföllel (kefirrel, joghurttal) felöntjük, majd közepes / lassú tûzön fõzni kezdjük (ha kell a folyadékszintet utántöltjük). Ízlés szerint pirospaprikát, foghagyma krémet, sót adagolunk... Ha minden jól megfõtt, lapos tányéron tálaljuk... Jó étvágyat kívánok :-)

    Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!
  • Hozzászólások

  • További receptek